Handelsbetingelser

Velkommen til Majken Mann Shop. Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk

Nedenstående betingelser. Der anbefales derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Majken Mann shop.

Køb af varer
Ved køb af varer på Majken Mann shop, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse, mail og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse på din bestilling pr. mail. Vær opmærksom på, at dette ikke er den endelige ordrebekræftelse.

Når betalingen er godkendt og varen er registeret, vil du modtage en ordrebekræftelse med dit køb.

Leveringstid
Ved bestilling er normal leveringstid indenfor Danmark 1-2 hverdage. Se mere under fragt og levering.

Returret
Majken Mann shop har 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Retursedlen skal være udfyldt og vedlagt i pakken. Du finder retursedlen vedlagt i din forsendelse eller du kan sende en mail til info@majkenmann.com så sender vi den til jer. Varer uden udfyldt returseddel tages ikke retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overføres købsbeløbet til din konto. Vær opmærksom på at vi ved kreditering fratrækker fragtudgift, også selvom din pakke har været sendt fragtfrit. Indenfor DK vil det sige 40 DKK. Vi tilbagebetaler kun til kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Gave returnering
Hvis du har modtaget en gave, der er købt på Majken Mann shop og ønsker at returnere varen, kan den byttes til en anden vare af samme værdi. ( Kontakt info@majkenmann.com )

Hvis du derimod finder en vare der er dyrere har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering, dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte Majken Mann Shop pr. mail til info@majkenmann.com

Tilbage sending foregår som beskrevet under returret. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end til det der har betalt gaven.

Reklamationer
Majken Mann Shop handler under købeloven og under de retningslinier der er givet af forbrugerstyrelsen. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det betyder at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slidtage som skyldes forkert brug, forkert vask, manglende vedligeholdelse el. almindelig slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt venligst pr mail info@majkenmann.com

Betaling
Hos Majken Mann shop kan du betale med visakort, American Express, Mastercard og Paypal. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Majken Mann Shop er angivet i DKK og Euro og er incl. 25% moms, med mindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet om Told og moms.

Told og Moms
Bestiller du fra et EU land, betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land undenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms.

Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varen bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til PostDanmark og betale de påførte meromkostninger.

Fragt

Forsendelse

Danmark:

Ved køb tillægges et gebyr på 40 DKK til dækning af forsendelsomkostninger med Post Danmark. Køber du derimod over 1000 DKK leveres der fragtfrit i Danmark. ( Ekskl. Færøerne og Grønland.)

 

Udlandet:

Majken Mann Shop sender ud i hele verden. Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af Bring Parcel. Fragtomkostningerne vil fremgå af ordregodkendelsen inden du betaler.

Generalt
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikret under forsendelsen og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til PostDanmark/Bring Parcel med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen of returnerer varen til Majken Mann Shop. Majken Mann shop er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

Vi sender pakker alle hverdage. I tilfælde af udsolgte varer kontakter vi dig telefonisk eller pr. mail og aftaler om du ønsker at vente på varen, at varen er på lager igen. Skulle der opstå forsinkelser hos PostDanmark eller Bring Parcel, kan Majken Mann Shop dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer, i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.

Leveringstider:
Danmark: ca.  1-3 hverdage
Norden: ca. 1-6 hverdage
Europa: ca. 2-5 hverdage
USA: ca. 5-6 hverdage
Japan: ca. 4-5 hverdage

Hvor bliver min pakke af:

Hvis din pakke udebliver, så kontakt os på info@majkenmann.com

Husk at have dit ordrenummer med i mailen. Du kan også spore din pakke på www.postdanmark eller www.bring.com til udlandet.